default-header
Home Fargesia niet woekerende Bamboe

Fargesia niet woekerende Bamboe

Niet woekerende Bamboe

Niet woekerende Bamboe Fargesia direct uit onze kwekerij. De Nederlandse naam voor de Fargesia is Pijlbamboe. Deze Fargesia vormt een pol net zoals grassen en vormen geen uitlopers. De Bamboe staat vaak bekend als een wilde groeier waarvan men de worteluitlopers in de hele tuin en buurt terugvindt. Dus onze Fargesiasoorten woekeren niet en hebben deze vervelende eigenschap niet.

We kweken Niet woekerende Bamboe Fargesia in onze kwekerij op tot middelgrote en grote maten. Zodat u meteen een mooie en volle haag maakt van deze prachtige planten. De Fargesia’s die we aanbieden hebben we geselecteerd op basis van groeiwijze, uitstraling en bovenal gezonde en sterke eigenschappen. Bovendien zijn deze selecties zijn minder vatbaar voor ziekten. Op onze kwekerij werken we duurzaam en gezond.

“Onze soorten zijn gezond, groeien goed op alle ondergronden en zijn winterhard.”

Vergelijk onze onderstaande in ons sortiment. Wij kweken de planten in pot en in volle grond. In onze webshop kunt u direct zien welke Fargesiaplanten direct te bestellen zijn uit onze kwekerij. Op onze website Hogehagen.nl vindt u ook informatie hoe u de Niet- woekerende Bamboe aan moet planten en verzorgen. Heeft u interesse in onze andere niet-woekerende Bamboe neem contact met ons op. Wij verkopen ook aan particulieren.

Direct bestellen Contact opnemen
Fargesia niet woekerende Bamboe